beading by me

Salam....aku baru jer belajar nak jahit manik ni dan ini dalah antara my little touch yang tak seberapa....ahaks....simple jer. Saja2 try buat kat baju sendiri tapi bila jahit manik ni aku jadi more eksaited plak nak buat macam2 design. If banyak masa teringin nak blaja lagi banyak design...bila dah expert bolehlah amik tempahan ngeee....(so early) yang ini pun bercinta aku nyiapkan...okehla sampai kat sini jer for this time.jumpa lagi di lain entry. So.....here are little pic sewingbyme :



:: s e w i n g b y m e ::

1 comment:

aNiE aka nORiS said...

tahniah sebab bersemangat waja.. mula² memangla kurang mahir.. lama² nanti mudah je nak hasilkan pelbagai jenis jahitan manik.. insyaallah.. keep on beading.. learn from experience.. wink! :)