My first (not so) step & diy jean bag

Salam..aku start klas on 3.1.11, before ni pernah belajar tapi sekerat jalan (atas sebab2 tertentu) so alhamdulillah dapat belajar balik. student yang join klas ni dapat joiun bengkel yang diadakan, kira additional knowledgelah....macam bengkel jahitan beg jeans, tudung, baju melayu, manik dan banyak lgi. so..here are some of diy bag sewingbyme:


Material daripada seluar jeans yang berlambak kat pasar malam tu tapi basuh dululah kan b4 buat beg, seluar jeans yang dah tak nak pakai pun boleh guna juga. So lepas ni kalau ada seluar jeans yang dah tak nak pakai tu boleh dijadikan beg. ok sampai sini dulu. ada banyak lagi design tapi tak sempat nak buat, maybe next time.

:: s e w i n g b y m e ::

2 comments:

Yati said...

Cantik bag tu. :)
Yati pun dah lama teringin nak join kelas menjahit, tapi belum ada kesempatan, anak kecil lagi.

noor said...

tq yati..takpe bila2 pun bleh belajar...tempat saya belajar ni yang dah ada cucu pun ada....