@Rehab Hospital Serdang


Assalamualaikum.......
Alhamdulillah....hari ni temujanji aish kat Hospital Serdang ada 3, pukul 8.30 kat physio, pukul 9.30 kat rehab peadiatrik dan last kat ot sambung buat kasut yang sebelah kanan pula sebab hari tu just sempat buat untuk kaki sebelah kiri.
je. Doktor kat physio banyak tekankanbahagian belakang dan kaki kanan aish sebabnya kalau dibiarkan akan jadi lebih teruk lagi. Ya Allah.....aku memang dah lama dah risau tentang belakang dan juga kakai kanan aish ni sebab tu aku dan Mr. Hubby usahakan juga agar dapat transfer tempat physio kat Serdang.
Selain tu aku berharap sangat dapat bawa aish buat physio kat Great Life dan banyak tempat lagi sebenarnya yang aku sendiri baru je dapat tau. Rasa menyesal tuhan saja yan tahu...tapi tu semua dah tak guna. Apa yang penting sekarang sebelum lebih terlambat aku dan mr huby akan usahakan sedaya upaya untuk bawa aish ke tempat yang ada dalam direktori Supermum & Superdad.....bersyukur sangat dapat jumpa dan join SuperMum & SuperDad walaupun agak terlambat sebab kat sini ada banyak sangat info yang amat berguna kepada parents yang mempunyai anak syurga sepertiku.
Ya Allah Kau bukakanlah pintu rezeki kami seluas-luasnya dan Kau permudahkanlah urusan kami untuk mendapatkan rawatan yang terbaik untuk anak kami....ameenn.....

Untuk seimbangkan semula belakang aish

Air Splint untuk kuatkan otot kaki (doktor suggest beli utk aish)Next appointment 14 Sept, 2012 @ physio & Ot
29 Okt, 2012 @ Peads


No comments: